Menu

Maatwerk: bijna alles is mogelijk!

U bent op zoek naar extra bergruimte een garage, carport of paardenstal (paardenbox) bij U woning, maar misschien wilt U een blokhuis, buitensauna of trekkershut voor Uw camping.

Of bent U op zoek naar extra praktische bergruimte voor uw gereedschap, uw tuinmeubelen, uw (motor)- fietsen, of uw hobbymateriaal? Of misschien gaan uw gedachten uit naar een romantisch tuinpaviljoen of een speelhuisje voor uw kinderen?

Voor welke vorm u ook kiest een tuinhuisje van "De Bever bijzondere blokhutten" is in alle opzichten een perfecte keus! Want "De Bever bijzondere blokhutten" staat voor hoge kwaliteit en levert maatwerk. Dus niet uit voorraad leverbaar, maar op bestelling en geheel naar eigen keuze!

Maatwerk

Het uitgebreide assortiment bestaat uit "1000-en-1" modellen, die u geheel naar eigen wens en smaak kunt samenstellen. Aan ieder type huisje is een standaard uitvoering gekoppeld. Maar u kunt een "eigen gezicht" aan uw huisje geven door extra elementen toe te voegen. Zo heeft u de keus uit extra ramen of deuren, tuimelramen, een vloer, een luifel wel of niet getoogd, een veranda of bloembakken.

In principe zijn dus alle aanpassingen mogelijk en neemt "De Bever bijzondere blokhutten" als gespecialiseerde houtbewerker een onderscheidende positie in vanwege haar flexibiliteit. Want de experts van "De Bever bijzondere blokhutten" denken namelijk graag met u mee en staan open voor al uw wensen!

Enkele maatwerk voorbeelden:


Carports


Tuinhuisjes en Blokhutten


Garage`s


Paardenstallen en Dierverblijven


Buitensauna

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte

Wij kunnen geheel op maat uw tuinhuis maken. Op deze website staan ruim 63.000 verschillende items in verschillende uitvoeringen. Heeft u een model gevonden dat in de richting komt van uw wensen maar wilt u hierop uw eigen wijzigingen aanbrengen, dit is natuurlijk mogelijk! Om een goede offerte te kunnen maken verzoeken wij u in dit geval via het menu naar het basismodel te surfen dat het meest dicht bij uw wensen komt. Op de detailpagina van dit model kunt u een offerte aanvragen en uw wensen of aanpassingen in het opmerkingen veld toevoegen. Dit bevorderd een snelle afhandeling en op deze manier kunnen wij snel een goede offerte voor u maken.

Heeft een specifieke wensen of bieden wij geen model aan dat in de buurt komt van uw wensen viul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Uw wensen:Uw gegevens:

 

Fotogallerij maatwerk voorbeelden

Dit tuinhuis is op maat gemaakt Op wens van de klant is dit chalet op maat gebouwd Dit tuinhuis is op maat gemaakt Op wens van de klant is dit chalet op maat gebouwd Een voorbeeld van maatwerk Dit tuinhuis is op maat gemaakt Een voorbeeld van maatwerk Op wens van de klant is dit chalet op maat gebouwd Op wens van de klant is dit chalet op maat gebouwd Dit tuinhuis is op maat gemaakt Een voorbeeld van maatwerk Een voorbeeld van maatwerk Dit tuinhuis is op maat gemaakt Op wens van de klant is dit chalet op maat gebouwd Op wens van de klant is dit tuinhuis op maat gebouwd

« Terug naar de vorige pagina

© De Bever Bijzondere blokhutten  |  Vormgeving en realisatie PM Webdesign, Swifterbant