Menu

Op zoek naar Tuinschuurtjes?

tuinschuurtje tuinschuurtjes

1000 en 1 mogelijkheden: tuinschuurtjes zijn er in vele soorten en maten. Uw tuinschuurtje wordt door ons op maat en naar wens gefabriceerd. Duurzaamheid en hoge kwaliteit zijn de basis van ons bedrijf. De Bever levert al sinds 1988 tuinschuurtjes aan tevreden klanten. Omdat de functie, plaats en grootte van elk tuinschuurtje weer anders is, kunnen deze alleen maar als maatwerk geleverd worden. En dat is precies wat wij doen. Uw wens is ons werk en ons plezier.

Advies bij tuinschuurtje en tuinschuurtjes

Kijk gerust rond op onze site naar de vele mogelijkheden voor tuinschuurtjes. U vindt verschillende plattegrond mogelijkheden, verschillende daken en verschillende wanddiktes. Voor uw tuinschuurtje kunt u kiezen uit drie opbouwsystemen. Ook kunnen we u drempelloze uitvoeringen leveren.
Onze deskundig team helpt u graag. In gesprek met de klant gaan we met plezier op zoek naar dat tuinschuurtje dat voldoet aan de functie en wensen. Door onze jarenlange ervaring en specialisme kunnen we u tuinschuren aanbieden tegen een zeer concurrende prijs.

Selecteer uw model

Wij bieden u ruim 36 000 verschillende mogelijkheden. Niet alleen in vuren, maar ook in douglas, eiken, steigerhout en zweedsopdek. Voor het tuinschuurtje van uw wensen kunt u hieronder allereerst kiezen uit de verschillende grondvormen.

Kies het grondvlak (plattegrond) van het bouwwerk:

 

Contact

Nu direct advies over uw tuinschuurtje? Ga naar onze contactpagina, vul uw gegevens in en wij hebben contact. Uit de vele mogelijkheden in tuinschuren zullen we u van een passend advies voorzien voor uw situatie.

« Terug naar de vorige pagina

© De Bever Bijzondere blokhutten  |  Vormgeving en realisatie PM Webdesign, Swifterbant