Menu

Op zoek naar een Tuinschuur?

tuinschuur tuinschuren

Als fabrikant van tuinschuren sinds 1988 is De Bever een betrouwbare speler gebleken. Uw tuinschuur op maat gemaakt, door onze experts in houtbewerking. Wij onderscheiden ons door flexibiliteit en hoge kwaliteit. Vanwege de vele jaren ervaring kunnen we u van deskundig advies voorzien om tot een passend resultaat te komen voor uw tuinschuur. Door onze jarenlange dienstverlening kunt u vertrouwen op onze duurzaamheid. Ook na lange tijd zijn onze klanten nog tevreden.

De ideale tuinschuur en tuinschuren

Wellicht bent u op zoek naar een tuinschuur als paardenstal. Of naar meerdere tuinschuren voor fietsen, tuinmeubelen of tuingereedschap. Welke wensen u ook heeft: uw wens is ons werk! Dat is onze filosofie. Samen met onze klanten gaan we op zoek naar de ideale tuinschuur. Passend binnen uw budget en stijl. Bij ons staat u als klant centraal: u bepaalt zelf welke afmeting, indeling, vorm, wanddikte, u wenst.
Maatwerk voldoent immers altijd meer aan uw wensen dan confectie. Ook onze manier van produceren is ingesteld op uniek werk. We kunnen u daarom scherp concurrende prijzen aanbieden.

Selecteer uw model

Wij bieden u ruim 36 000 verschillende mogelijkheden. Niet alleen in vuren, maar ook in douglas, eiken, steigerhout en zweedsopdek. Voor de tuinschuur van uw wensen kunt u hieronder allereerst kiezen uit de verschillende grondvormen.

Kies het grondvlak (plattegrond) van het bouwwerk:

 

Contact

Zoals gezegd: de mogelijkheden voor tuinschuren zijn eindeloos. Maak ons uw wensen voor uw unieke tuinschuur kenbaar en wij helpen u verder. Schroom niet en neem contact met ons op. We geven uw vrijblijvend advies en een kosten indicatie.

« Terug naar de vorige pagina

© De Bever Bijzondere blokhutten  |  Vormgeving en realisatie PM Webdesign, Swifterbant