Menu

Op zoek naar Tuinhuisjes?

tuinhuisje tuinhuisjes

U bent op zoek naar een tuinhuisje. Maar niet naar niet naar een van de vele tuinhuisjes. Want u, uw tuin, uw huis en uw wensen zijn uniek. Misschien wilt u het gebruiken als extra ruimte voor tuingereedschap of voor uw tuinmeubelen, of misschien als paardenstal. Of misschien is uw tuinhuisje te klein en wilt u een veranda en grote ramen. Of u heeft een plaatje in gedachten zoals uw ideale tuinshuisje eruit moet zien. Bijvoorbeeld een Eiken tuinhuis met een mansardedak, boogdak, wolfskap, schilddak of zadeldak met asymetrische nok. U ziet het al: keuze genoeg.

Unieke Tuinhuisjes | uw ideale tuinshuisje

De tuinhuisjes van de Bever uniek voor elke klant. Wij leveren uw tuinshuisje als maatwerk zoals een Eiken tuinhuis. Er zijn dan ook vele mogelijkheden in uitvoering. Sterker nog, àlles is leverbaar, zolang het construktief gezien mogelijk is. Alle afmetingen vanaf 1,30 m (breedte/lengte) en 1 meter hoogte zijn te leveren. Een plat dak, een lessenaarsdak, een pyramide of een zadeldak: De Bever kan het voor u maken. Vierkant, rechthoek, vijfhoek, zes- of achthoek, langwerpig of kort: uw wens, ons werk!

Selecteer uw model

Wij bieden u ruim 36 000 verschillende mogelijkheden. Niet alleen in vuren, maar ook in douglas, eiken, steigerhout en zweedsopdek. Denk bijvoorbeeld eens aan een Eiken Tuinhuis. Voor het tuinhuisje van uw wensen kunt u hieronder allereerst kiezen uit de verschillende grondvormen.

Kies het grondvlak (plattegrond) van het bouwwerk:

 

« Terug naar de vorige pagina

© De Bever Bijzondere blokhutten  |  Vormgeving en realisatie PM Webdesign, Swifterbant