Menu

Op zoek naar Tuinhuizen?

tuinhuis tuinhuizen

Op zoek naar een schitterend tuinhuis? Dan bent u nú waar u zijn moet: wij kunnen u helpen met ons brede assortiment tuinhuizen. Wij maken deze tuinhuizen voor u op maat. Alles is mogelijk! Als gespecialiseerde houtbewerker is De Bever onderscheidend vanwege de enorme flexibiliteit. Daarom weten we zeker dat we ook u van dienst kunnen zijn.

Systemen voor tuinhuis en tuinhuizen

In de tuinhuizen zijn er drie systemen te onderscheiden: het Blokhutsysteem, het Elementensysteem en het Profielsysteem. Elk van deze systemen is geschikt voor verschillende tuinhuis toepassingen. Natuurlijk is ook smaak hierin een belangrijke factor. Het Profielsysteem kent de Potdeksel-variant en de Rabat-variant. Wanneer u de wanden van uw tuinhuis wil na-isoleren raden wij het Elementensysteem aan.

U krijgt uw tuinhuis als een eenvoudig zelfbouwpakket. Dit is zo opgezet dat speciale kennis niet vereist is. Het is te vergelijken met het in elkaar zetten van een lego-huisje. Met onze duidelijke montagebeschrijving hebben al honderden mensen voor u met gemak vele tuinhuizen in elkaar gezet.

Selecteer uw model

Wij bieden u ruim 36 000 verschillende mogelijkheden. Niet alleen in vuren, maar ook in douglas, eiken, steigerhout en zweedsopdek. Voor het tuinhuis van uw wensen kunt u hieronder allereerst kiezen uit de verschillende grondvormen.

Kies het grondvlak (plattegrond) van het bouwwerk:

 

« Terug naar de vorige pagina

© De Bever Bijzondere blokhutten  |  Vormgeving en realisatie PM Webdesign, Swifterbant