Menu

Op zoek naar een Tuinberging?

tuinberging

Een tuinberging; ideaal als extra opbergruimte voor uw motor of fietsen. Of als extra schuurtje voor haardhout, (tuin)gereedschap of uw tuinstoelen en kussens. Het kan een hoop gesleep en schade aan uw spullen schelen.
De Bever biedt u betrouwbare en hoogwaardige tuinberging aan. Alle afmetingen zijn leverbaar. Zelfs carports en houten garages behoren tot de mogelijkheden. Door onze maatwerk-aanpak kunnen we u tot in de details bieden wat u wenst. U kunt zelf het dak, de plattegrond, de deuren, de ramen, de veranda, de bloembakken en dergelijke samenstellen en uitkiezen.

Mogelijkheden in tuinberging

Op onze site kunt u een impressie zien van de vele mogelijkheden in tuinberging. Afbeeldingen en foto's geven u een indruk wat De Bever al heeft geleverd en kan leveren. Wij leveren onder andere blokhutten, tuinhuisjes, dierenverblijven, paardenboxen, sauna's, houten garage's , trekkershutten en boomstamhutten.

Alle producten worden geleverd als prachtig bouwpakket. Deze zijn zo voorbereid dat u op eenvoudige wijze dit in elkaar kan zetten: tot het dak heeft u geen enkele spijker nodig. Met een duidelijke handleiding erbij zet u het gemakkelijk in elkaar.

Selecteer uw model

Wij bieden u ruim 36 000 verschillende mogelijkheden. Niet alleen in vuren, maar ook in douglas, eiken, steigerhout en zweedsopdek. Voor de tuinberging van uw wensen kunt u hieronder allereerst kiezen uit de verschillende grondvormen.

Kies het grondvlak (plattegrond) van het bouwwerk:

 

« Terug naar de vorige pagina

© De Bever Bijzondere blokhutten  |  Vormgeving en realisatie PM Webdesign, Swifterbant