Menu

Op zoek naar een Blokhut?

blokhut blokhutten

Bijzondere blokhutten – dat is wat wij u aanbieden. Of u nu op zoek bent naar een blokhut voor wat extra bergruimte in de tuin, een beschutting voor uw fiets, motor of als romantisch prieeltje achter uw huis, wij helpen u verder. De Bever bijzondere blokhutten heeft verstand van zaken!

Maatwerk in blokhut en blokhutten

Elke tuin, elke wens, elk budget en elke smaak is verschillend. Daarom leveren wij blokhutten op bestelling. Geen confectie uit voorraad, maar een blokhut geheel passend bij uw wens. Er zijn drie systemen waaruit u kunt kiezen als basis. U kunt het systeem naar keuze vervolgens een 'eigen gezicht' geven door het kiezen uit onze verschllende opties. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan variatie in deuren, ramen of een speciale vloer. Ook bijzondere luifels, een veranda en mooie bloembakken behoren tot de mogelijkheden.

Selecteer uw model

Wij bieden u ruim 36 000 verschillende mogelijkheden. Niet alleen in vuren, maar ook in douglas, eiken, steigerhout en zweedsopdek. Voor de blokhut van uw wensen kunt u hieronder allereerst kiezen uit de verschillende grondvormen.

Interesse gewekt? Kies het grondvlak (plattegrond) van het bouwwerk:

 

« Terug naar de vorige pagina

© De Bever Bijzondere blokhutten  |  Vormgeving en realisatie PM Webdesign, Swifterbant