Menu

Op zoek naar een blokhuis?

Blokhuis

Wij maken uw blokhuis graag op maat voor u. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u het juiste blohuis te leveren voor een uiterst voordelige prijs. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u kiest voor een blokhuis van De Bever Bijzondere Blokhutten kunt u zelf aangeven of u uw blokhuis wilt impregneren. Lees hieronder meer informatie hierover. Natuurlijk kunt u uw blokhuis ook in een kleur beitsen. Het is tevens raadzaam om uw blokhuis door middel van funderingsvoegband te beschermen tegen het optrekken van vocht.

Geïmpregneerd Blokhuis

Geïmpregneerd hout is duurzaam en gaat langer mee. Uw blokhuis kan geïmpregneerd worden. Dit heeft een aantal voordelen; u hoeft de eerste twee/drie jaar niet te schilderen of te beitsen en u bespaart tijd doordat u weinig onderhoud heeft.

Selecteer uw model

Wij bieden u ruim 36 000 verschillende mogelijkheden. Om het Blokhuis Op Maat - Bekijk Het Complete Assortiment Online naar uw wensen te selecteren kunt u hieronder kiezen uit verschillende grondvormen.

Kies het grondvlak (plattegrond) van het bouwwerk:

 

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een blokhuis van De Bever Bijzondere Blokhutten? Vul dan ons contactformulier in of bel ons op 0573-461577.

« Terug naar de vorige pagina

© De Bever Bijzondere blokhutten  |  Vormgeving en realisatie PM Webdesign, Swifterbant